Проект Nashiem Worryk закритий

Сьогодні стало відомо, що проект Nashiem Worryk, чий останній мікстейп нам дуже сподобався, закритий. Ми розпитали у самого Ворріка, у чому справа і чого варто очікуквати від нього у майбутньому. 

Що сталося з Ворріком, чому проект закритий?

Воррік то був тренінг, проба, експеремент, хотів побачити реакцію на виконання таким стилем в нас… Побачив. Задоволений, особливо успіхом останнього тейпа. До речі, ще раз спасибі за те що поміг мені, приємно, шо так тебе зацікавило. Саме такого опису, як твій, я очікував від роботи.

І тобі дякую – за хороший матеріал! Надалі будеш творити під новим ім’ям?

Як Бог дасть – так. Воно в мені сидить ще з часів Тартака, ВуЗВ і ТНМК, більше половини життя. Надіюсь, що буде ще матеріал!

А навіщо взагалі змінювати ім’я, до речі? Маєш вже новий матеріал?

Я не привязаний до імені, розумієш? В мене нема контрактів і я нікому нічого не винен, тому я бачу це як новий виклик під новим ім’ям. Тобто я вірю, шо будь-яке ім’я я підніму на рівень Ворріка. В час, який буде сприятливий. Як казав Пап’ємаше – всі творчі люди троха паяні (сміється). В мене зара щось типу того! Новий матеріал вже грає в вухах, але я не записував його ще, тільки стукаю бітло, підбираю. Ворріком я хотів попробувати шось модне, тому я називаю це проектом. 

А нового імені ще не придумав?

Придумав. Його і не треба було думати, я мав псевдонім до Ворріка, коли був учасником BooYaa ChroniC

Коли можна буде почути щось від NASHIEM TOST?

Я надіюсь що скоро. Найближчі півроку!

banner2