Новини від Фріла: тизер кліпу, дата виходу альбому, треклист та обкладинка

Сьогодні в мережі з’явилась інформація про альбом Фріла «Спалах», один з найочікуваніших релізів українського репу за останні пару років.

По-перше, стала відома дата виходу альбому — 19 листопада.

По-друге, Freel показав тізер кліпу на трек «Intro», який вийде на цьому альбомі. Сам кліп буде опублікований 30 жовтня.

По-третє, став відомий трекліст альбому. На пластинці буде 14 треків, з них 12 пісень та 2 скіти. Один зі скітів спеціально для «Спалаху» записав Сергій Жадан. Єдиний фіт на альбомі — з Ділею.

До речі, раніше Фріл та Жадан виступили співавторами пісні Kozak System та Ділі «Сніг». Цього року Hromadske до дня народження Шевченко відзняло сюжет, героями якого стали знов-таки Сергій Жадан та Freel.

По-четверте, альбом вже можна передзамовити: на iTunes «Спалах» коштуватиме 1,99$, на Google Play — 31 грн.

Нарешті, по-п’яте! Ось так виглядає обкладинка альбому:

«Ми дуже довго перебирали різні варіанти обкладинок, було приблизно 15-20 різних. Ми намагалися обіграти слово «Спалах», показати підтексти та приховані сенси, але все виглядало надто нарочито. А потім дизайнер взяв зображення пішохідного переходу в Гонконзі, нарізав та скомпонував його, і я відчув — це воно. “Спалах”, зрештою, це набір історій, відбитків, які на мені лишили різні люди та події», — розповідає Фріл.

Нагадаємо, місяць тому Фріл випустив пісню «Шпиль», присвячену російським розвідникам.  

banner2