Олімпійська лихоманка від Дасслера

Совместно со сникер-химчисткой Sneaker Mate запускаем спецпроект, в котором будем рассказывать про новинки из мира кроссовок, новости сникер-культуры, да и просто говорить с украинскими рэперами про их любимые кроссовки. Сегодня у нас специальный релиз от adidas к прошедшей олимпиаде.

 Літні Олімпійські ігри 2016 вже стали історією, та залишають нам невеличкі приємності і через декілька місяців.

Цьогорічні олімпійські вайби дозволили і снікерхедам здобути свої медалі, завдяки компанії Адольфа Дасслера. Мова йде про лімітовану коллекцію adidas Ultra Boost “Metallic Pack”. Три унікальні колорвеї свіженьких снікерів відносять нас до Золотої, Срібної та Бронзової медалей. Тільки в цьому випадку не потрібно рвати марафон чи стрибати з жердиною, щоб отримати краще, усі три моделі однаково неповторні та наповнені технологічною і дизайнерською складовою, яка не залишить байдужим поціновувачів комфорту та мінімалізму естетичної точки зору. Революційна технологія Ultra Boost дозволить ставити свої маленькі рекорди прямо на вулицях бурхливого урбану, а лаконічний дизайн робить фреш-реліз ультрапрактичним для будь-якого гардеробу. Трексьют (спорткостюм, як кажуть в нас на худі), тренч чи просто улюблений світшот із худі чудово знаходять мову з цими малюками і не важливо чи ви в шортах, чи в більш формальних чіносах або денімах, сміливо експерементуйте, а креативщіки з adidas вже подбали про доповнення вашого образу у цьому релізі.

Лімітована коллекція стала доступна з серпня у так званих “селектед шопс”. Відкладайте та економте на неважливому, щоб завжи твердо стояти у вирі стріт-культури.

banner2