Каньє Уест видалив з Twitter всі пости на підтримку Трампа

Каньє Уест видалив зі своєї сторінки в Twitter усі твіти, в який він висловлював підтримку президенту США Дональду Трампу. Вочевидь, Каньє прийняв таке рішення через закон про посилення імміграційної політики, який заборонив в’їзд в США громадянам семи країн з мусульманською більшістю. Власне, щось таке і Трамп і обіцяв у своїй передвиборчій кампанії, але, по-перше, хто вірив у те, що він переможе, а, по-друге, хто думав, що він одразу візьметься до справи? 

В грудні Каньє зустрівся з Трампом у Нью-Йорку. Згодом Уест написав в Twitter: «Відчуваю, що важливо безпосередньо спілкуватися з нашим майбутнім президентом, якщо ми дійсно хочемо змін».

На наступний день після зустрічі з Дональдом репер твітнув фото з обкладинкою журналу Time, який обрав Трампа Людиною року. 

27 січня Трамп підписав указ, згідно з яким на територію США забороняється в’їзд громадянам семи держав: Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану. Крім того, терміном на 120 днів призупинено прийом сирійських біженців. У документі наголошується, що в’їзд в країну сирійських мігрантів завдає шкоди інтересам Сполучених Штатів.

Рішення Трампа викликало масові протести, але згодом його відмінили. Втім, ситуація, як у тому анекдоті: ложка-то, може, і знайшлася, але осад лишився!  

banner2